Wellness hoteli Breza i Sotelia ****sup, Terme Olimia, Podčetrtek

Romantični paket


Paket u Wellness hotelu Sotelia uključuje: romantičan ugođaj u sobi sa balkonom, vinska dobrodošlica sa Olimskim pralinama - voće sa čokoladom i boca pjenušca, neograničen ulazak u wellness Orhideliu, 2 x polupansion sa Olimskim samoposlužnim biffeom i kozjanskim kutkom (1 x večera u restoranu Bazilika i 1 x večera u a la carte restauranu Gratiola); SPA ritual u dvoje:- Za nju: antistresna masaža leđa, vrata i ramena sa uljem groždanih koštica, čišćenje lica, hranjiva čokoladna maska za lice i masaža stopla 60 min, - Za njega: antistresna masaža leđa, vrata i ramena sa uljem groždanih koštica, čišćenje lica, hranjiva šampanjska maska za lice i masaža stopala 60 min wellness bag (ogrtač za kupanje i ručnik), svježe voće i boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija, aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, korištenje fitness studija, gratis internet u sobi LAN, WIFI, noćno kupanje u Wellness centru Termalija – petkom i subotom.

Popusti: BESPLATNO za dijete do 5 god. (bez ležaja) u sobi sa 2 odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 5 do 12 god. na pom. ležaju u sobi sa 2 odrasle osobe; 30% popusta za dijete od 6 do 12 god. na osn. ležaju; 15% popusta za osobu stariju od 12 godina na pomoćnom ležaju.

Doplate (dnevno po osobi): puni pansion u hotelu Sotelia 129 kn.

Boravišna pristojba plaća se na recepciji hotela 1,25 Eur.

Cijena po osobi / kn

ROMANTIČNI PAKET
do 22.12.2017. | do 22.12.2017.

2 noći (ned-pet)

2 noći (pet-ned)

Wellness Hotel Sotelia 4*S

1/2+1

PAKET

1675,00 kn

1900,00 kn

Mogućnost plaćanja na rate! Način plaćanja: gotovinsko plaćanje, plaćanje kreditnim karticama. Dodatak za plaćanje kreditnim karticama iznosi 5%.