BUDIMPEŠTA, NOVA GODINA

budimpestaXL-ljetna

BUDIMPEŠTA, NOVA GODINA

Novogodišnje putovanje autobusom u Budimpeštu

3 dana /2 noćenja autobusom iz Zagreba

Vrijednost više:

SMJEŠTAJ U HOTELU IBIS TRG HEROJA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. DAN: ZAGREB – BUDIMPEŠTA

Polazak u 06:30 sati s dogovorenog mjesta u Zagrebu (točno mjesto polaska u završnoj obavijesti prije putovanja). Vožnja modernim turističkim autobusom uz usputna stajanja radi odmora do prijestolnice Mađarske, kraljice Dunava – Budimpešte. Po dolasku u Budimpeštu prošetati ćemo s pratiteljem putovanja od impresivne Bazilike Sv.Stjepana, do trga Vorosmarty ter, slavne slastičarnice Gerbaud, do glavne trgovačke ulice Vaci Utca s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina, ugostiteljskih lokala i šetalištem uz Dunav. Zajedničku šetnju završiti ćemo pred prekrasnom zgradom zatvorene tržnice u kojoj ćete pronaći  bogatu ponudu suvenira, vina, poznatih mađarskih rakija, različitih vrsta začinske paprike i veliki izbor zalogajnica s popularnim mađarskim specijalitetima. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za ručak, kupovinu i osobne programe do odlaska u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Smještaj u sobe. Navečer predlažemo odlazak na romantičnu vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca kako bi uživati u doživljaju mađarske prijestolnice s rijeke, s panoramskim pogledom na dunavsku i peštansku stranu grada.  (fakultativno). Noćenje.

 

2. DAN: BUDIMPEŠTA   

Nakon doručka odlazak na razgled grada autobusom i pješice u pratnji gradskog vodiča približiti će nam će nam najvažnije povijesne znamenitosti i zanimljivosti Budimpešte: Trg heroja podignut za tisuću godina dolaska Mađara, park Varosliget s kopijama najpoznatijih spomenika Mađarske podignutih za Milenijsku izložbu, aveniju Andrassy najljepšu gradsku ulicu sa sjajnim palačama i Operom, povijesni Budim s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i pripreme za najluđu noć u godini. Predlažemo doček nove godine na jednom od gradskih trgova. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

 

3. DAN: BUDIMPEŠTA – BALATON – ZAGREB          SRETNA NOVA GODINA !

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za kavu ili šetnju i istraživanje Budimpešte i njene ugostiteljske ponude. U popodnevnim satima u dogovoreno vrijeme sastanak s voditeljem putovanja te povratak u Hrvatsku. Zaustavljanje na obali jezera Balaton kod čarde Kukorica u kojoj  predlažemo ranu večeru (fakultativno). Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni  pratitelja putovanja. Organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

*First minute cijena važeća za uplate do određenog datuma prije polaska ili do popunjenja mjesta!
Napomena: zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku te ne garantiramo raspoloživost slobodnih mjesta na polasku/polascima. Važeću cijenu i informaciju o raspoloživosti dobiti ćete u ponudi po vašem upitu.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA: 215€

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 230€

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu
  • sve razglede prema programu
  • smještaj u modernom hotelu IBIS TRG HEROJA*** u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja s doručkom
  • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo na hrvatskom jeziku tijekom cijelog putovanja
  • licenciranog lokalnog vodiča u Budimpešti
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • doplatu za jednokrevetnu sobu od  110 EUR
  • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
  • karte javnog  gradskog  prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
  • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
  • osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Doplate i popusti:

Fakultativna ponuda (prijava u agenciji, plaćanje pratitelju na licu mjesta):

  • romantična plovidba brodom po Dunavu uz razgled i čašu šampanjca 20 EUR (min 25 osoba)
  • rana večera u čardi na Balatonu, 25 EUR (minimum 25 osoba)

Informativne cijene ulaznica (podložno promjenama):

  • Ulaznica u Nacionalni muzej 3.500 HUF, ulaznica za djecu/mlade do 26 god 1.750 HUF
  • Ulaznica za za stalni postav Muzeja lijepih umjetnosti 5.200 HUF, ulaznica za djecu i mlade do 26 godina 2.600 HUF, dok se posebne izložbe dodatno plaćaju
  • Ulaznica za baziliku svetog Stjepana 2.300 HUF
  • panoramski kotač Budapest Eye 4.300  HUF

***Napomena: Radno vrijeme muzeja i znamenitosti na u terminima praznika može biti razlikovati od uobičajenog.

Popusti:

  • dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe – popust 20,00 EUR

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
•    sjedala 3 i 4 u prvom redu, doplata po osobi 15 EUR
•    sjedala 5,6,7,8 u drugom redu, doplata po osobi  15 EUR
•    sjedala iza  drugih vrata, doplata po osobi  15 EUR
•    bilo koje drugo sjedalo po odabiru, doplata po sjedalu 7 EUR

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH za ulaz u Mađarsku viza nije potrebna, ali je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 30 dana dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam pošaljete kopiju uplate ili ukoliko to niste u mogućnosti, da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena! Najkasnije 48 sati prije putovanja putem vašeg e-maila primit ćete završno pismo. U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 5 dana prije datuma početka putovanja.

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice:  Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator MONDO TRAVEL d.o.o; HR-AB-01-080093516. Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, Mondo Travel ima kod osiguravajućeg društva UNIQA osiguranje d.d Zagreb, sklopljene ugovore za razdoblje od 14.9.2023. do 14.9.2024.;  broj 45-7002936394 za policu osiguranja jamčevina turističkih paket aranžmana, te policu broj: 11-7002936569 za osiguranje od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:

Minimalni broj: 40
Maksimalni broj: 45

Za ovo putovanje vrijede Opći Ovjeti Mondo Travel putničke agencije d.o.o.

 

Kontaktirajte nas

Brzi obrazac daleka/europska grupna putovanja
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije